woensdag 21 januari 2015

Drukke dag weer

Elena leek weer zo blij toen ze ons zag staan op de speelplaats deze middag. Ze leek wel in mijn armen te willen springen, maar (hoewel ze niet dik is), ik kan haar gewicht niet meer aan. Ze vertelde en zong heel de tijd op weg naar Lutti, en daar wilde ze ook een paar liedjes zingen. Matthias, die liep meteen naar ons toe en toonde mij (voor de eerste keer aan mij voor hij naar Roger liepGlimlach) twee autootjes die hij vorige zondag had gekregen van Hendrik en die hij had meegenomen naar Lutti.

“Thuis”, na het middageten, speelden we (de kindjes en ik)  heel druk (onder andere wilden ze mijn laarzen passen, foto volgt later), ook in de tuin, op de nieuwe schommels en glijbaan. Roger wilde echter niet mee naar buiten (hij vond het te koud) en daardoor was ik wel verplicht af en toe Elena of Matthias op te tillen! En… de gevolgen voel ik nu nog!Bedroefde emoticon

Roger en ik vertrokken vlak na het avondeten. We hadden immers eindelijk nog eens afgesproken met Karel.

Er werden nieuwtjes uitgewisseld, gefilosofeerd, en gedacht aan al onze overgegane vrienden. Karel had het onder andere ook over het boek dat geschreven wordt over zijn broer Dirk zaliger. Hij heeft geweigerd mee te werken (ikzelf heb een heel algemene maar, vrees ik, nogal ontluisterende, tekst ingeleverd).

Rond 22 uur reden we naar huis, nadat we Karel thuis hadden afgezet en hier heb ik nog een klein uurtje zitten vertalen (ja, ik zei het al, het is druk!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten