dinsdag 13 januari 2015

Eindelijk een specht op bezoek!

Vandaag een antwoord gekregen van mijn broertje. Voor zijn bezoek stelt hij enkele andere data voor, maar de eerste daarvan past al niet voor ons. Wat hebben we het allemaal toch druk!

Daar had ik het onder andere over met mijn moeder Nany aan telefoon vandaag, en zij berispte me: ‘Ja, maar je moet toch zorgen dat je tijd overhoudt voor jouw familie!’ Zei Nany dus, die Hendrik binnenkort niet naar hier kan vergezellen omwille van een andere afspraak!Knipogende emoticon

Het regende en woei de hele dag (maar het was niet echt koud). Ik vroeg me af hoe Roger aan zijn noodzakelijke beweging zou geraken. Hijzelf zei: ‘Beter in een stad dan hier op de buiten met dit weer!’, maar eigenlijk had hij geen zin in een wandeling in een of andere stad, dat was duidelijk. Uiteindelijk liepen we weer een dik halfuur rond het dorp.

En… Terwijl ik daarvoor mijn jas, muts en handschoenen aantrok, zag ik dat koolmeesjes eindelijk de weg naar onze vetbollen hebben gevonden en… eindelijk een specht op de moerbeiboom tokkelen. Deze winter heeft hij heel lang op zich laten wachten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten