zaterdag 3 januari 2015

Winter

De winter is niet mijn favoriete seizoen en daar werd ik vandaag nog eens aan herinnerd. De hele dag heeft het geregend (het was ook even smeltende sneeuw) en was het heel koud: geen wandeling. Wel veel lectuur (online en op papier). Ik wilde eigenlijk beginnen schoonmaken maar sinds 1 januari heb ik weer last van mijn rug en dat werd vandaag zo erg dat ik schoonmaken geen goed idee meer vond. Alleen de salon en de keuken (de plaatsen waar we het meest vertoeven) een beetje geveegd en dat bleek meer dan voldoende voor die rug van mij!

Een mailtje van Boudewijn Knevels gekregen met de vraag of ik iets wilde vertalen voor het boek waar hij aan bezig is. Lees ik in dat berichtje toch dat hij en zijn vriend Bert volgende week naar het etentje van Heemkunde Groot Heers komen! En ik die gisteren al het aantal personen had doorgegeven aan Stijn van De Horne (ja, het wordt De Horne: we hadden ook de prijzen gevraagd van de Hoeve Renwa, maar die zijn boven ons budget – je merkt het: we zijn heel objectief gebleven en hebben geen rekening gehouden met het feit dat Renwa verre familie van mij is – én Den Biechtstoel reageerde gewoon niet op onze vraag). Afijn, Boudewijn en Bert zijn opgenomen in de definitieve lijst die ik maandag ochtend naar Stijn zal sturen. Wat een geluk dat Boudewijn die vertaling nodig had! Glimlach

En… Deze avond helemaal tot rust gekomen met een aflevering van Star Trek!

Alleen… Kwam mijn rug daarvan niet tot rust: alleen rondwandelen (ik heb onze wandeling dus echt gemist) of liggen brengen soelaas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten