maandag 10 april 2017

Naar het bos in Rukkelingen-Loon

Toen we, na enkele uren schoonmaken, eindelijk onze dagelijkse wandeling wilden maken, stelde Roger voor nog eens naar het bosje in Rukkelingen te rijden.

Het was veel kouder dan zaterdag en gisteren maar tussen de bomen viel dat goed mee. Zodra we, na een uur wandelen, uit het bosje kwamen, voelden we wel hoe de wind alles afkoelde.
Maar kom, we hebben meer dan een uur gestapt, het was er heel rustig en heel stil (op het gekwetter van allerlei vogels en het gelach van spechten na) tot we hoorden dat er volop werd gesnoeid in een naburige plantage.Foto's Roger
We kwamen wel zwerfvuil tegen. Eigenaardig genoeg betrof het diepvrieswaren... die nog niet waren uitgepakt.


Foto's Roger
Na ons avondmaal (na een soep van knolselderie en rucola, lamsfilet met gegratineerde courgette) en een uurtje lezen op papier hebben we nog enkele uren voortgewerkt aan "ons" boek.
Ik moet nu nog nalezen wat Roger zopas heeft afgesloten: een bewerking van de "militiegeschiedenis", oorspronkelijk geschreven door Elie Missotten.

Ik moet nog zoveel nalezen! En dat zou allemaal tegen begin mei moeten klaar zijn! En we hebben zoveel afspraken de volgende weken: zal dat wel lukken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten