zaterdag 26 augustus 2017

Plechtige uitreiking van de Nestor-prijs 2017

Dit jaar waren we nog eens uitgenodigd op de uitreiking van de Nestor in Herentals. Zoals telkens werd het een boeiende middag. De laureaten waren deze keer Leen Persijn en Johan Verminnen.


Inleiding door Ingrid Ryken

Leen Persijn

Johan Persijn zorgt voor de laudatio van zijn grote zus

Frans Depeuter reikt de Nestor uit aan Leen Persijn


Frans Depeuter reikt de Nestor uit aan Johan Verminnen

Johan Verminnen

Slotwoord door Frans Depeuter (foto's Roger)
In zijn slotwoord legde Frans Depeuter (volgens mij terecht) de nadruk op het Vlaamse karakter van die Nestor-prijs en achteraf bleek hem dat door iemand van het organiserend comité kwalijk genomen te zijn!😞

Na een groepsfoto volgde de receptie waarop we  gezellig praatten met Modamske en zijn echtgenote Kristien, Reinhilde (schepper van het Nestor-beeldje) en haar echtgenoot Philippe, een lieve vrouw die ik daar steeds weer ontmoet maar van wie ik de naam niet ken en uiteraard Frans Depeuter.










Foto's Roger
Kristien, Roger Modamske, Reinhilde en Philippe hadden gereserveerd in een restaurant in de buurt (restaurant waar Karel, die geregeld onze vriend Fons ontmoet in Herentals, al vaak over sprak) en ze vroegen ons of we mee wilden.

We hebben de uitnodiging niet aanvaard: Roger moest nog rijden en mocht dus niets meer drinken!

En... ik dacht terug aan de tijd toen een beetje te veel gedronken hebben nog niet echt een probleem was. Omdat er nog niet zoveel auto's reden natuurlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten