maandag 21 augustus 2017

Vrij rustige dag

Vandaag was een veel minder drukke dag: enkele wasbeurten, boodschappen, lectuur, als avondmaal restjes en, zoals ik al zei, voldoende tijd om iets op te zoeken op Google.

Voor onze boodschappen belde ik met Nany die wat last van duizelingen bleek te hebben. Ik vertelde haar dat mijn vriendin Denise mij in een mail had verteld dat zij haar ooit een boek, bestemd voor mij, had gegeven. Nany wist daar niets meer van. We besloten dat de volgende keer dat Roger en ik op bezoek bij haar komen, ik haar boeken zal nakijken (Denise gaf me immers de titel en auteur van het boek).

Na ons avondmaal en mijn uurtje lectuur op papier beantwoordde ik een mail van Bernadette (echtgenote van Juan Masondo) die al meer dan een week op respons wachtte.

Normaal gezien verwachtte ik na onze boodschappen Boudewijn Knevels, die me te archiveren spullen van de KVLS zou brengen en met mij wilde praten over de tekst voor de achterflap van zijn nieuwe boek.

Boudewijn kwam echter niet opdagen.
'Bel hem op', raadde Roger me aan. En ik: 'Maar nee, die is onze afspraak gewoon vergeten en komt later wel langs.'

Deze avond besefte ik echter ineens dat we binnenkort Elena en Matthias te logeren krijgen en dat ik dan weinig tijd zal hebben voor Boudewijn... en dan vroeg ik me af of er niet weer een gezondheidsprobleem is met zijn vrouw. Als ik morgen niets hoor of lees van hem misschien toch even bellen of mailen?

En, lieve Denise, ik probeer morgen- of over morgenavond even tijd te maken voor jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten