woensdag 25 oktober 2017

Drukke dag

Tijdens de vergadering van de werkgroep WOI (waar Roger en ik om 8:30 uur te voet naartoe liepen) belde ik naar onze dochter. Of ze deze middag zelf de kindjes kon afhalen omdat we onze auto nog niet terug hadden.
Op de vergadering zag ik een eerste exemplaar van "ons" gedrukte boek. Ik vind het echt geslaagd, heb er zelfs een foto van gemaakt maar die ga ik hier nog niet publiceren.

We waren pas thuis toen we hoorden dat we de auto mochten gaan halen in Wilderen. Deze keer deden we er anderhalf uur over met de bus, en dan hadden we nog het geluk dat in Borgloon onze tweede bus vertraging had of we mochten daar bijna een uur wachten. Ik reis graag met het openbaar vervoer maar ik moet toegeven dat het aanbod (zeker hier) veel te schaars is.

In Wilderen belde ik naar onze dochter. Of we meteen zouden afkomen. Jawel, zo konden wij met Matthias en Eva thuis blijven terwijl zij met Elena naar de zwemles ging.

Om 15 uur waren we bij dochterlief waar Elena ons al fel had gemist naar het schijnt. Eva was haar mama aan het helpen was te drogen te hangen en Matthias was tekeningen aan het inkleuren die hij ons cadeau gaf. Hij ging Elena halen die bij Anna was. Elena toonde me wat ze al kan schrijven en lezen, vertelde me dat Anna een dagboek had en dat zij er ook graag een zou hebben (ideetje voor Kerstmis?). Matthias wilde ook graag een dagboek en zou er dan tekeningen in maken zolang hij niet kan schrijven.

Elena vertrok met haar mama naar de zwemles en ik begon weldra het avondeten te bereiden. Eva wilde naar een filmpje kijken, Matthias speelde met zijn trein. Eva vond geen mooie uitzending op tv en maakte ons duidelijk dat het aanbod haar niet aanstond. Ze wees naar het toestel en zei: 'Niet mooi, hé!'.

Toen kroop ze op Rogers schoot en ook Matthias kwam erbij zodra Roger verhaaltjes begon voor te lezen.

Iets voor 17:30 uur kwamen Elena en haar moeder thuis. Dochterlief at snel en vertrok naar haar school terwijl onze schoonzoon aankwam.
We aten op onze beurt en iets na de maaltijd vertrokken Roger en ik naar Haspengouw. Onderweg viel ik bijna in slaap.
Sinds gisterenavond ben ik snipverkouden. Van mijn zus overgekregen?😉

Eigen foto


2 opmerkingen: