woensdag 4 oktober 2017

Rustige dag

De drukproeven zijn nagelezen. Daarna kregen we gisteren de tijd om de verdieping onder handen te nemen (dat wil zeggen: de kamer van Hendrik en die van zijn zus, voor de rest hadden we geen tijd) en een mooie wandeling te maken in Bevingen.

Vandaag, tijdens de vergadering van de werkgroep WO I, de presentatie van "ons" boek besproken en een van de drie door de zetter voorgestelde covers gekozen. Het werd de kaft die Roger, Benny en ik de tweede mooiste vonden. Elie zou na de vergadering de tekst en de cover naar de drukker sturen.

En, vermits we niet moesten babysitten, werd het voor ons verder een vrij rustige dag nu de drukte rond dat boek voorlopig voorbij is.

De auto naar Midas gebracht voor een nazicht (binnenkort moeten we naar de auto-inspectie) en weer viel het mij op hoeveel goedkoper dat was dan in onze vroegere garage, en hoeveel sneller dat ging. De koplampen zouden wel nog schoongemaakt moeten worden maar dat laten we heel binnenkort doen bij Carglass.

Daarna een vrij lange wandeling, weer in Sint-Truiden. Vrij aangenaam: veel wind, niet al te warm maar geen regen.

Thuis nog eens ouderwetse Vlaamse karbonaden urenlang lekker laten sudderen terwijl ik genoot van een boek: we hebben gesmuld deze avond.

Nu moet ik nog enkel een paar mails beantwoorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten