zaterdag 21 oktober 2017

Over restaurants, hypnose en een gedichtenbundel

Buiten achterstallige huishoudtaken hebben we de twee laatste dagen besteed aan bankzaken (voor onszelf en  Heemkunde Groot Heers), het afspreken met Limi voor het nieuwjaarsfeestje van Heemkunde, uitgebreid boodschappen doen en lezen.

Heemkunde kiest inderdaad nog eens voor Limi. Zelf prefereer ik De Horne (onder andere omdat daar de nadruk niet zo fel ligt op zoetigheden en omdat ik de gerechten fijner vind - van de kroketten had ik de laatste keer niet geproefd) en ik dacht met nostalgie terug aan onze etentjes in De Horne.

Vandaag enkele uren besteed aan de boodschappen en veel gelezen. Onder andere dit over hypnose en gekeken naar het filmpje waar het artikel naar verwijst. Indrukwekkend!

We waren deze middag uitgenodigd op de presentatie van een postume bundel van Magda Buckinx in Schoten. Even dachten we te gaan (en na de plechtigheid Nany te verrassen) maar uiteindelijk hebben we het niet gedaan (gelukkig moest je  niet inschrijven), want dat betekende weer die verschrikkelijke E313 trotseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten