zondag 22 oktober 2017

Ik ben blijkbaar weer niet "normaal"...

Ik hoor en lees de laatste tijd constant en overal dat, als je je huis wilt verkopen, je het beter "aangekleed" laat. De meubels niet wegdoen dus.

Eigenaardig genoeg ga ik daar persoonlijk niet mee akkoord. Het is wel zo dat, toen ik vroeger een te koop gesteld huis bezocht en daar bijvoorbeeld kasten aantrof, die meubels mij aantrokken (want, wie weet zou ik daarin bijvoorbeeld een dagboek vinden van de vroegere bewoner).

Zodra echter mijn verstand weer de overhand nam en ik besefte dat  die meubels er enkel stonden om mij aan te zetten tot kopen, wist ik weer dat ik in feite liever een leeg huis had gezien. Daarin kan ik immers pas mijn verbeelding in verband met de inrichting ervan volledig vrij haar gang laten gaan.

2 opmerkingen:

  1. een huis aangekleed laten heeft inderdaad de bedoeling de koper over de streep te trekken. Meestal wordt er op zo'n momenten zelfs extra zorg besteed aan die aankleding,vb kaarslicht, extra bloemen, tuinmeubels, parasol open als de zon schijnt, gras mooi gemaaid enz...Maar je bent niet abnormaal hoor

    BeantwoordenVerwijderen