vrijdag 23 april 2010

Voorbereiding poëtische Bloesemwandeling

Deze avond hadden we afgesproken met Boudewijn Knevels in Mettekoven. We zouden de gedichten ophangen voor de poëtische bloesemwandeling van de KVLS morgen.

Dit is al de vijfde keer dat we dat organiseren, met wisselend succes. Het tweede jaar waren er meer dan 100 deelnemers, vorig jaar net geen 20. Toch heeft telkens iedereen die erbij was ervan genoten. Het decor rond Mettekoven is dan ook gewoon prachtig.

Boudewijn had vorige dinsdag het parcours al uitgekozen (wij hadden echt geen tijd om mee te gaan: te veel werk en ‘s avonds nog een bestuursvergadering van de KVLS) en hij heeft dat perfect gedaan. De route leek me nog mooier dan vorige jaren. Op een zeker ogenblik kwamen we zelfs op een plek waar Roger en ik nog nooit waren beland. Met een prachtig zicht op Veulen in de verte (Veulen en Mettekoven liggen elk aan de andere kant van dezelfde heuvel, wat Boudewijn vaak doet zeggen dat het ‘gras groener is aan de andere kant van de heuvel’. Of dat aan zijn kant is of aan de onze, dat laat hij wijs in het midden).
Enkele impressies van onze avondlijke wandeling:

P4234234

P4234235

P4234238

P4234253

(Foto’s Roger)

p.s. Deze avond hebben we voor het eerst zwaluwen gezien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten