donderdag 20 november 2014

Van een vrij rustige dag naar een drukke avond

Vandaag wilde ik nog de keuken onder handen nemen (jaja, we krijgen bezoek overmorgen, maar daarover meer na het weekend). Ik stelde vast dat de keuken vrij snel weer in orde was… Maar dat de  badkamer (die ik enkele dagen geleden grondig schoonmaakte) al een nieuwe beurt nodig had.

Maar kom, dat ging ook vrij snel en daarna wandelden we van het klooster van Colen naar hartje Kerniel en terug: een dikke drie kwartier met veel klimmen.

Na het avondeten (een mislukt recept) moest Roger naar een bestuursvergadering van Heemkunde Groot Heers.

Maar eerst over mijn mislukt avondrecept. Glimlach Ik wilde weer iets in elkaar flansen met de ingrediënten die ik in huis had: een gratin van schelvishaasjes en broccoli. Omdat ik met zoveel andere zaken tegelijk bezig was, vergat ik de vis voldoende te laten ontdooien en gaf die veel te veel vocht af in mijn bereiding!

Dat zal me leren niet meer constant met allerlei zaken tegelijk bezig te zijn!  Glimlach

Roger ging deze avond naar een bestuursvergadering van Heemkunde Groot Heers en ondertussen nam ik de tijd om gezellig te liggen lezen, te zoeken naar kinderfilmpjes voor Elena en Matthias die binnenkort hier komen logeren en ik vond dit vrij interessant voor hen.

Toen Roger thuiskwam van de vergadering, was ik  aan het chatten met een van onze kinderen.

Roger had werk bij voor mij: Heemkunde Groot Heers zoekt een locatie voor het nieuwjaarsetentje en… Wij moeten daarvoor zorgen.

Ik heb dan een poosje (want ik weet dat je lang op voorhand moet reserveren in de Horeca) afwisselend gechat en gewerkt aan een offertevraag (ik leer het blijkbaar niet af: met allerlei zaken tegelijk bezig te zijn) . Roger heeft voor de verzending ervan gezorgd.

Wat een drukke avond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten