dinsdag 1 maart 2016

Regen

We moesten vandaag even in de garage, in Hasselt, zijn. Er was voor een halfuurtje werk aan de auto, wij wandelden ondertussen in de buurt en kwamen in een lelijke villawijk terecht waar een van de straten de naam van het 'Heilig Paterke" droeg. Eigenaardig voor een vrij nieuwe buurt!
Het begon weldra te regenen en dat maakte dat het, met de al felle wind, vreselijk koud aanvoelde.

Daarna, in het teruglopen naar de garage, in de tunnel onder de Singel, aan de Luikerpoort, vonden we (nee, geen schoenen deze keer!) twee vuile onderbroeken en ontzettend veel lege drankblikjes!

Thuis snel iets gegeten, voor Pamfiel gezorgd (hij eet weer niet goed), een boodschappenlijst opgesteld en naar Sint-Truiden gereden. We moesten onder andere op de Grote Markt zijn. De werken zijn daar nog steeds bezig, je moet omwegen maken en door opengebroken, modderige straten lopen (het regende nog steeds) om bij de winkels te geraken. De handelaars klagen.

Daarna naar de Aldi en de Colruyt. En ondertussen bleef het regenen.

In het terugkomen, files. En regen. Thuis tevergeefs geprobeerd Nany te bereiken aan telefoon en daarna een korte vertaling gemaakt terwijl Roger Pamfiel ging verzorgen (we vrezen weer het ergste) en daarna voor onze mosselen zorgde. Ze waren bijzonder lekker.

Na mijn uurtje lectuur met een blokje zwarte chocola, een klein uur aan telefoon gehangen (nee, niet met Nany). Ik zou nog mails moeten beantwoorden, maar dat ga ik deze avond niet meer doen. Nog even geduld, vrienden!

En ondertussen... regent het nog steeds.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten