zaterdag 26 maart 2016

Eerste "lenteterras"

Terwijl ik vandaag al aan het koken was voor morgen (Pasen is niet meer hetzelfde feest als vroeger maar toch vieren we het nog met de kinderen en kleinkinderen) belde Nany. 'Ga toch eerst wandelen zolang het zo mooi weer is,' raadde ze me aan, 'en kook daarna'. Daarna had ze het over onze afspraak volgende week en al de mensen die ze daarvoor had gemobiliseerd: het wordt weer een kleine reünie!:-)

Een dik uur later volgden we haar raad op... Maar omdat we onlangs, bij het sorteren van de boeken, een heel aantal dubbele exemplaren hadden gevonden, besloten we die eerst naar de kringwinkel te brengen. Uiteraard bleven we daar weer rondhangen zodat er van wandelen niets in huis kwam.
Het is vaak  moeilijk een parkeerplaats vinden in de buurt van de kringwinkel: veel particulieren plaatsen een parkeerverbodsbord voor  hun huis en wij vragen ons af of dat toegelaten is. 
In het naar huis rijden stelde Roger voor langs de brouwerij van Kerkom te rijden en dat vond ik een uitstekend idee. Op het zonnige binnenplein van de brouwerij genoten we van onze eerste Bink deze lente.
Foto's Roger
Na het avondeten moest ik uiteraard verder zorgen voor de feestmaaltijd van morgen.


2 opmerkingen:

  1. volgens mij zijn die platen met parkeerverbod niet wettelijk. Hierover is de wet trouwens pas veranderd, gedaan met willekeurig zo'n plaat te zetten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hebt gelijk: Roger heeft het nagetrokken!

      Verwijderen