zondag 6 maart 2016

Grijze zondag

Wat een grijze dag! Regen en hagel en een triestige grijze lucht van 's ochtends tot 's avonds. De zon, die af en toe heel even van achter de wolken kwam piepen, zorgde soms wel voor een mooie pastellucht.

Veel gelezen: offline (onder andere weer Simenon) en online (onder andere deze interessante site gevonden). De raadgevingen zijn ongeveer dezelfde als degene die ikzelf gaf aan de enkele schrijvers die ik hielp hun boek te redigeren (raadgevingen die vaak niet in acht worden genomen door... bepaalde schrijvers die ik ken) - Oei, nu doe ik alsof ik mezelf een echt goede schrijver vind, terwijl ik daar steeds vaker aan twijfel!;-)

Tussen twee hagelbuien door reden we toch even naar Sint-Truiden zodat Roger daar zijn dagelijkse wandeling zou maken. Onderweg werden we echter opnieuw verrast door hagel: het bleef dus bij een soepje in weer diezelfde cafetaria van een sportclub (ik vind het daar wel boeiend om mensen te observeren).

Deze avond, na het eten, en nadat ik enkele mails had beantwoord, met Roger nog eens gekeken naar een "Maigret". We lijken de laatste tijd wel bezeten door de verhalen van Simenon! :-) (ja, sorry, nog niet gevonden hoe ik hier smileys aan toevoeg)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten