zaterdag 28 mei 2016

Feest bij Seany

De plannen die we voor gisteren hadden, hebben we uitgesteld tot morgen wegens autoloze dag. Zodoende konden we ingaan op Seany's uitnodiging voor een feestje vandaag. Maar het is zo laat geworden (het was zo ontzettend gezellig) dat we onze plannen maar tot maandag zullen uitstellen!

We brachten eerst twee slaapzakken, twee matrasjes en twee krukjes naar onze dochter en schoonzoon: Elena en Matthias zullen binnenkort hun eerste kampeerervaring beleven.

Daarna reden we naar Seany (die woont in de buurt van het vroegere huis van mijn marraine:  ik zit bij Seany altijd vol nostalgie), waar we, ondanks de negatieve weersvoorspellingen, volop van het mooie weer konden genieten in haar mooie tuin. Dirk A. had gezorgd voor heel lekkere hapjes bij de bubbels, we ontmoetten er oude vrienden zoals Maurice en Vera, Jan en Martine,  mensen die we onlangs hebben leren kennen: Peter en zijn echtgenote, en Patrik en John die we nog helemaal niet kenden.
Bubbels en hapjes à volonté, gezellige babbels, herinneringen, conversaties over kunst, filosofie en literatuur, de altijd exuberante en enthousiaste gastvrouw Seany en daarbovenop een traktatie op flamenco door Dirk A. (die destijds gitaarles volgde bij Dirk Lambrechts zaliger) en zijn kompaan John: wat heb je meer nodig om er een oergezellige middag van te maken?


Foto's Roger
Rond 19:30 uur trokken we naar binnen, waar Dirk A. had gezorgd voor een ongelooflijk lekkere Zuid-Afrikaanse bobotie met een slaatje van groenten en fruit, gevolgd door een dessertje en "tarte tatin" bij de koffie of thee.


Foto's Roger
Het was allemaal zo gezellig dat we pas rond 01:30 uur thuis waren en dus hebben besloten onze plannen voor morgen weer een dagje uit te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten