woensdag 18 mei 2016

Werkgroep WOI na het babysitten

Elena en Matthias leken heel blij Roger en mij te zien verschijnen op de speelplaats deze middag en Elena zat weer vol plannen.
We gingen eerst Eva afhalen bij Lutti en, na het middageten, toen Anna kwam spelen, voerden zij en Elena hun eerste plan uit. Een feestje in de slaapkamer. Matthias en ik waren de toeschouwers terwijl Anna liedjes verzon en Elena die verhaaltjes uitbeeldde met gebaren en dans.
Tot Eva begon te wenen. Het was tijd voor haar fruitpapje dat ze gretig opat.

Daarna gingen Elena en Matthias even bij Anna spelen en had ik wat tijd om me exclusief met Eva bezig te houden. Het is duidelijk dat ze het liefst van al rechtop in haar box zit als ze wakker is. Maar soms valt ze dan nog om en dan is het zaak om haar snel weer rechtop te helpen zodat ze flink verder kan spelen.


Foto's Roger
Elena en Matthias kwamen terug en Roger en ik reden samen met hen even naar de speeltuin terwijl onze dochter Eva zou onderhouden en voor het avondeten zorgen.
We hebben vooral verstoppertje gespeeld, veel gelachen... en een dode muis gevonden. Elena vroeg zich af of we die niet naar het ziekenhuis moesten brengen.

We hadden deze avond pas gedaan met eten toen Zeger eraan kwam. Jammer genoeg moesten Roger en ik praktisch meteen vertrekken, want deze avond was er een vergadering gepland van de werkgroep WOI. Vruchtbare vergadering in die zin dat we hebben besloten goed door te werken maar de tentoonstelling toch een jaar of twee uit te stellen: tegen november van dit jaar klaar geraken zal waarschijnlijk niet lukken, en daarbij is schepen Jan Leus, een van de bezielers van ons project, serieus ziek geworden waardoor we voorlopig niet meer bij hem terechtkunnen met onze vragen en problemen.
We waren pas thuis rond 23:30 uur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten