vrijdag 16 september 2016

Ballerina's, Decathlon en Klein Gelmen

Een goede vriendin van mij reageerde deze ochtend in een mail op mijn voorlaatste post. Dat je bij Decathlon ballerina's vindt voor geen geld (en dat zij soms nog oudere kleren durft aan te trekken dan ik.:-)

Daarna gingen Roger en ik heel even buurten bij Marie-Claire. Toen ik zag welke schoenen ze aan haar voeten had, zei ik spontaan tegen Roger: 'Zulke schoenen moet ik hebben!'.
'Decathlon,' zei Marie-Claire.
We praatten een poosje met onze buurvrouw (die het nog drukker heeft dan wij: ik schaam me soms als ik klaag over ons te drukke leven. Maar echt, ik heb het liever wat rustiger... en Marie-Claire ook blijkbaar) voor we een paar boodschappen gingen doen in Sint-Truiden.

Sint-Truiden heeft sinds kort zijn Decathlon, dus stelde Roger voor die winkel even binnen te gaan. 'Helaas, in deze winkel verkopen we dat type schoenen niet,' kregen we als antwoord op onze vraag. Bij gelegenheid zullen we eens naar de Decathlon in de buurt van Luik rijden.

Voor ik daarna aan het avondeten begon, maakten we nog de ons welbekende wandeling van Klein Gelmen naar Mettekoven en terug.
Het is een aangename, heel rustgevende lus, langs weiden, akkers, bosjes en zelfs bijenkorven. Met een hutje in het bos en langs het pad heel veel meidoornstruiken die nu met hun rode bessen pronken. En -  ik heb het wel gevoeld telkens als ik er door liep - heel veel spinnenwebben op dit moment.

De temperatuur was veel aangenamer dan vorige dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten