vrijdag 2 september 2016

Kerniel

Hoewel het een drukke dag was (huishouden, vertaling, mails, telefoon, enzovoort), vonden we toch tijd voor een wandeling van ongeveer drie kwartier in Kerniel. Van de kerk langs de vallei naar het klooster van Colen en terug via de spoorwegzate (wel geen tijd gehad om iets te drinken in "De vallei van Colen").

Op het eerste gezicht vonden we weinig veranderd aan de nieuwe constructie in de "Leemzaal", tot we, van de andere kant van de vallei uit, opmerkten dat er aan de achterkant een imposante uitbouw is bijgekomen, met een grote raampartij uitkijkend op de vallei en het klooster.


Foto's Roger
Uiteraard hoorde ik tussendoor op de radio over de tragische dood van de jonge Jordy Brouillard. Hoewel ik niet echt een Facebook-fan ben, ging ik even naar zijn Facebookpagina en ik schrok. Als een van mijn vrienden of zelfs vage kennissen dergelijke berichten zou plaatsen, ik zou me serieus zorgen maken over hem. Blijkbaar had die jongen geen enkele vriend bij wie een belletje ging rinkelen?

2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik krijg soms reacties die eigenlijk alleen reclame zijn. Dat was ook het geval met de reactie hierboven. Verwijderd dus!

    BeantwoordenVerwijderen