dinsdag 20 september 2016

Een piepklein huisje in Aubigny sur Nère

'Waar rijden we naartoe,' vroeg Roger toen we om 10:30 uur het huis verlieten, 'nog eens naar Aubigny?'
Want dat was het wat ik gisteren deed: inpakken.
'Ja, waarom niet,' antwoordde ik, 'we kennen er wel alles van buiten, maar ik wil er geen ontdekkingsreis van maken, gewoon even geen verplichtingen meer hebben.'

De reis verliep perfect langs de ons bekende wegen. Heel weinig verkeer zelfs buiten de tolwegen; amper even regen toen we bijna hier waren, maar het was relatief fris, zeker na de hitte van vorige week: we haalden amper 19°C.

We kwamen hier aan om 18:15 uur. De receptie was gesloten maar er hing een briefje dat we een badge mochten nemen en ons installeren. Helaas, we hebben geen tent bij: we wilden een bungalow huren.
Na een kwartier wachten maakten we ons klaar om terug naar de stad te rijden en daar een hotel te zoeken maar net op dat moment kwam campinguitbater Philippe aangereden.
Hij had geen tijd om ons in te schrijven (moest naar een vergadering) dus dat doen we morgen. Maar we hebben wel een mooi piepklein huisje gekregen waar we nu een glas wijn drinken en ik het nieuwe nummer van "Alternatif Bien-être" online ga lezen (het heeft wel wat geduurd voor ik online geraakte).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten