woensdag 15 maart 2017

Overvolle dag

Weer zo'n mooie lentedag.

Nadat ik onze keuken eindelijk nog eens een (vrij, want voor de ruiten had ik weer geen tijd) grondige beurt had gegeven (en dat vergt voor die leefkeuken toch enkele uurtjes werk: wat heb ik een hekel aan dat huishouden!), maakten we onze wandeling in Borgworm (Waremme in het Frans). Lang geleden dat we nog daar waren. We ontdekten er een tempel van de "Culte Antoiniste" waar ik nog nooit had van gehoord.
Het was kermis in Waremme en ik vond dat die veel minder lawaai produceerde dan de Sinksenfoor destijds in Antwerpen. 'Misschien geldt dat ook voor de huidige Sinksenfoor,' zei Roger... en ik vroeg me af of we nog in Antwerpen zouden wonen als die lawaaioverlast er niet was geweest tijdens die jaarlijkse kermis.

Thuis moesten we nog enkele teksten nalezen, belde ik (eindelijk) onder andere naar onze Matadi-vriendin met de gebroken pols, kreeg ik een telefoontje van onze vriendin uit Ronse (ja, om eindelijk nog eens af te spreken en daar kijk ik naar uit), beantwoordde ik enkele mails (een vriendin uit Leuven wil een terrasje doen met mij: wanneer vind ik daar de tijd voor?) en moest Roger zich klaarmaken om op dokterscontrole te gaan (alles blijkt in orde, bedankt).

Na het avondeten (preisoep met veel kurkuma en daarna voor Roger niertjes "al Jerez", voor mij een ontdooid stoofschotelrestje en sla) wilde ik uiteraard eindelijk wat voor mezelf lezen.

Roger begon meteen weer teksten na te lezen.
Ik moet eigenlijk ook nog een tekst redigeren voor de werkgroep WOI maar eerlijk gezegd, ik ben er te moe voor! Misschien vind ik daar morgenavond laat (want die dag zal ook vrij druk zijn) de tijd voor?
Een excuus om het niet vandaag te doen heb ik wel: morgen is het vergadering en misschien beter eerst vragen of iedereen akkoord gaat met de opname van die tekst in "ons" boek? Zodat ik weer geen overbodig werk verricht!😉
Nu nog even een mail beantwoorden die al lang daarop wacht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten