zondag 19 maart 2017

Weekendje met Hendrik

Gisteren een telefoontje van Hendrik: of hij welkom was. Uiteraard! En of we e-liquids wilden kopen voor hem.
Voor we hem afhaalden aan het station in Sint-Truiden reden we dus naar de tabakswinkel waar de uitbater zijn beklag deed over het vele werk dat de wetgeving hem bezorgt en over het feit dat hij zijn e-liquids niet meer mag laten proeven in de winkel. Ik krijg steeds meer een hekel aan de bemoeienissen van de overheid!

Na het avondeten en het te drogen hangen van de ondertussen gewassen kleren van Hendrik keken we samen naar Alice in Wonderland.

Vandaag werd het na onze brunch een luie dag (behalve voor Roger: hij heeft nog wat verder gewerkt aan de teksten voor de werkgroep WOI): gekookt, gegeten, veel gebabbeld, bijna een uur getelefoneerd met Nany en een korte wandeling gemaakt in het dorp.

De KVLS organiseerde deze ochtend een literair ontbijt in Hasselt. De locatie stond Roger en mij niet echt aan maar daarbij komt nog dat 9 uur voor ons veel te vroeg zou zijn geweest na een avondje "Hendrik". 😉

1 opmerking:

  1. Whether your priority is variety or taste, VaporFi is will fulfill your vaping needs.

    With vape juices that are created from food-grade ingredients, their vaping flavors are amazingly smooth and consistent.

    BeantwoordenVerwijderen