woensdag 22 maart 2017

Snel even tussendoor over onze samenwerking

Vandaag werkte Roger voor het boek over de Grote Oorlog nog tal van bestanden af. Soms heeft hij per bestand een uur nodig, soms gaat het vrij snel, al naargelang hoe goed de oorspronkelijke schrijver zijn bronnen raadpleegde.

Toch vond Roger de tijd om mij te helpen eindelijk nog eens de kamer van Zeger onder handen te nemen. Misschien hebben we die kamer immers nodig met Pasen en eerlijk gezegd: ik kom er heel zelden en dan nog alleen maar om de sfeer van het verleden op te snuiven.
Ook voor zijn dagelijkse (korte vandaag) wandeling maakte Roger zich vrij.

Voor de rest heeft hij zijn tijd dus besteed aan "ons" boek - en heeft hij zich al te vaak geërgerd aan het gebrek aan precisie van sommige schrijvers.

Ikzelf werd verondersteld hem te "volgen" (tja, dat heb ik destijds natuurlijk ook beloofd toen we trouwden 😉) en telkens zijn bewerkte bestand na te lezen op taalfouten. Soms kreeg ik daarvoor tijd genoeg, soms (bij bestanden waar Roger praktisch niets aan veranderde) kon ik hem bijna niet volgen.

Op dit moment staan we ongeveer gelijk... en terwijl ik wacht op een "fiat" voor het nalezen van een volgend bestand, schrijf ik even deze woorden.
Eigenlijk omdat ik wilde zeggen dat ik enorm geniet van onze samenwerking!💕

Geen opmerkingen:

Een reactie posten