dinsdag 26 april 2022

Naar de kindjes

We reden nog eens naar de kindjes vandaag. Weer kwamen ze vrolijk terug van school gelopen, begonnen ze alle drie tegelijk te vertellen tijdens het vieruurtje, lachten en grapten we veel. We voerden ook wel diepere conversaties. Zo hadden we het op een zeker moment over computerspelen en tegelijkertijd vroegen Elena, Matthias en ik ons hardop af of het mogelijk was dat wij "personages" zijn in een computerspel van een "hoger" wezen. 

Na de schooltaken speelden ze op de trampoline en deden Matthias, Eva en ik samen een gezelschapsspel terwijl Elena met de buurmeisjes naar de muziekles ging. 

Dochterlief kwam terug van haar werk, de kindjes waren aan hun uurtje televisie toe en na nog een kopje thee gingen Roger en dochterlief de muzikantjes halen. Ondertussen stond de spaghettisaus te sudderen.

Roger en ik vertrokken kort na het avondeten. In feite wilde ik deze avond aan de boekhouding van de Limburgse monografieën beginnen. Helaas, die bankkaart is nog steeds niet aangekomen! Deze keer ligt de fout bij de post!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten