zaterdag 16 april 2022

Ontgoocheld

Het is paasweekend en we hadden afgesproken met de kinderen. Ik ga hier niet uitweiden over al onze plannen... want alles is afgelast!

Wat een rare tijden toch! Iemand heeft een verkoudheid, doet voor alle zekerheid even een zelftest voor het "feestelijk weekend" begint, en test positief. Hoewel de persoon in kwestie zich helemaal niet ziek voelt, geen koorts heeft, enkel veel kucht en niest, beslissen we toch elkaar niet te ontmoeten: je wilt uiteraard dat virus niet doorgeven aan je dierbaren! Ik denk dat we de juiste beslissing hebben genomen maar het blijft eigenaardig: vroeger zouden we helemaal niet op die manier gehandeld hebben bij een "verkoudheid"!

Ik ben wel ontgoocheld. Van de enkele gelegenheden waarbij ik echt graag de kinderen samen rond Roger en mij wil, is Pasen de belangrijkste (voor mij is dat ook het voornaamste feest van de christenen). Zeger hadden we het laatst ontmoet in januari! Ik keek er zo naar uit hem eindelijk terug te zien! Ach, ik verlangde gewoon zoveel van het hele weekend!

Ach, geen twee zonder drie zeker? 😒De twee vorige jaren kon ons Paasfeest immers ook al niet doorgaan wegens de coronacrisis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten