woensdag 13 september 2023

Lectuurdag

Weer een rustige dag: we zouden boodschappen doen en langs de bank gaan voor enkele inlichtingen. Omdat onze bank vandaag gesloten bleek en ik nog voldoende etenswaren in huis had, besloten we onze boodschappen uit te stellen. Ik vond dat ik moest genieten van die vrijgekomen tijd en besloot dus enkel een wasje te doen vandaag en er voor de rest een "lectuurdag" van te maken.

Ik heb eindelijk "De zaak Torfs" van Jo Claes uit (ondertussen heeft Roger al twee boeken van hem gelezen en als je weet dat Roger meestal trager leest dan ik, merk je hoeveel meer vrije tijd hij heeft dan ik! 😉 Nee, het is vooral dat ik tussendoor nog andere ontspannende bezigheden had: schrijven, films, antwoorden op berichtjes van onder andere de kindjes, ...).

Maar kortom dus, lieve Denise, ik vond het boek heel goed qua stijl, opbouw en inhoud: je hebt ons daar een uitstekende schrijver aangeraden!

O ja, vandaag ook heel even buurjongen L. op bezoek gehad, met eieren van zijn grootouders hun kippen. Hij vertelde me dat ze op school (voorlaatste jaar middelbaar) geen Frans meer krijgen!?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten