dinsdag 20 augustus 2013

Lectuur na het wachten op “De voedselzandloper”

Gisteren brachten we dat boek van Kris Verburgh terug naar de bibliotheek (‘net op tijd’, kregen we te horen van de bibliothecaris) maar ‘s avonds laat bestelden we het al bij bol.com. Deze ochtend heel vroeg kreeg ik een berichtje dat het boek al onderweg was. Na wat gewerkt te hebben (onder andere huishoudwerk voor mij en werk aan onze “bibliotheek” voor Roger) wilde Roger gaan wandelen. Ik had op de website van bol.com gezien dat het boek waarschijnlijk al vandaag zou worden geleverd en wilde liever nog even wachten. Ik kreeg gelijk: vlak voor 14:30 uur werd het geleverd! Wat een service!

Ik wilde het boek kopen om het gemakkelijk af en toe te kunnen raadplegen. Ik weet dat er veel kritiek op gekomen is maar het eigenaardige is dat in elke kritiek die ik al heb gelezen (soms zelfs op wat ik meende serieuze websites te zijn) de criticus blijkt  het boek niet echt (of niet aandachtig) te hebben gelezen! Bedroefde emoticon

We maakten daarna maar een korte (maar vrij aangename) wandeling, in de buurt van Rukkelingen. Langs een (gedeeltelijk) holle weg geraakten we in het “Keustersteegje” dat ons tot in het centrum van het dorp bracht, van waaruit we op een tiental minuten weer naar onze auto stapten.

Deze avond nog even gelezen in “De voedselzandloper” en daarna wat gesurft. Ik viel onder andere op dit over Egypte. Hoe komt het dat ik daar nooit iets over hoor op de radio (televisie kijken we sowieso niet)?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten