dinsdag 13 augustus 2013

Zware maar mooie dag

Veel werk vandaag, waaronder als minst leuke job ons salon schoonmaken terwijl Roger verder werkte aan die ramen van de bibliotheek.

Nadat Roger daarna was gaan kijken hoe het stond met de dakrenovatie van de tiendenschuur in Opheers, maakten we toch tijd voor een wandeling van een goed uur op de grens van Oleye (Liek in het Nederlands, deelgemeente van Waremme – Borgworm in het Nederlands) en Rukkelingen (deelgemeente van Heers).

Opheers, Opheersstraat: de tiendenschuur in renovatie 

P8135102 Foto’s Roger

Ik genoot met volle teugen van dat stappen langs de nu meestal geoogste akkers (die wel van goud leken onder de zon!) waarboven – vaak heel laag - enkele zwaluwen vlogen. En dan die geuren die ik niet voldoende kan definiëren (hoewel ze iets herfstachtigs hadden): ik werd er zo rustig van!

P8135107

P8135110

Zicht op Borgworm van aan de Chaussée de Nivelles in Liek (Oleye) Foto’s Roger

Aan het begin van Rukkelingen-Loon vonden we wel weer eens zwerfvuil. Wie zorgt daar toch voor?

P8135113

P8135114 Foto’s Roger

En dan deze avond Boudewijn Knevels afgehaald om naar de bestuursvergadering van de KVLS te rijden.  Een vrij zware vergadering, want er moest veel besproken worden.

We waren pas terug thuis rond 23 uur. Heel laat voor mij, want er wachtte nog wat werk. Uiteraard heb ik al de mails niet meer kunnen beantwoorden: dat zal voor morgen zijn.

Zware dag dus, maar wat heb ik genoten van dat kort uitstapje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten