donderdag 29 augustus 2013

Schots en scheve graven in Vreren

Ik heb bijna de hele dag besteed aan vertaalwerk. Eigenaardig genoeg deed ik het vrij graag hoewel  het weer een juridische tekst was. De taal was dan ook veel minder oubollig dan vorige keer! Misschien een jongere advocaat? Glimlach

Toch wilde ik een uurtje tijd maken voor een wandeling. Roger koos voor Vreren, om, nadat we daar een poosje zouden rondgelopen  hebben, even bij zijn onlangs 80 jaar geworden nicht binnen te springen met foto’s. Ze gaf echter niet thuis. We ontmoetten wel haar overbuur die ons beloofde haar te vertellen dat we daar waren geweest.

Wat mij (en dat is jaren geleden nog gebeurd in die gemeente) opviel tijdens de wandeling die ons uiteraard ook naar het kerkhof bracht, was de schots en scheve grafzerken. Het leek wel of daar een aardbeving had plaatsgevonden! Of is de ondergrond daar zo onstabiel?

P8295242

P8295243

P8295244

P8295247 Foto’s Roger

Daarna heb ik voortgewerkt (en ons huis is uiteraard nog steeds niet schoongemaakt na de vele bezoeken van de laatste weken: geen tijd) en daarna snel gezorgd voor het avondeten: na een groentesoep, tomaten, koude boontjes en aardappelen, en maatjes.

Ik nam wel nog even de tijd om mama op te bellen. Ze klaagt over erge maagpijn en gaat morgen naar de dokter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten