maandag 28 oktober 2013

Stormachtige maar rustige dag

Wat een windvlagen vandaag! We hebben ons amper buiten gewaagd en ik weet dus nog niet of de storm schade heeft aangericht in de wei. Er is  geen enkele buur komen klagen over afgewaaide takken die op zijn perceel zijn terechtgekomen, dus ik vermoed wel dat daar nog alles in orde is. En de schapen, die gaan normaal gezien wel schuilen bij zulk weer.

We hebben vandaag dus niet veel gedaan.  Roger is immers snipverkouden (met griepachtige symptomen, maar volgens mij is het niet echt influenza, want hij  heeft amper een beetje verhoging). Ikzelf  heb ongeveer de helft van onze (nee, Roger zijn, want al die boeken waren van Roger en ik heb er nog geen van gelezen) sciencefictionboeken alfabetisch gerangschikt. Aan de andere helft geraakte ik niet omdat er te veel andere dozen vol boeken de weg versperren naar de planken waar ze voorlopig op staan. Er is dus nog heel veel werk aan de winkel!Bedroefde emoticon

Ik heb vandaag heel veel gelezen en las ergens dat je bij een verkoudheid vitamine E zou moeten slikken. Dat had ik in huis, ik gaf ervan aan Roger en,  ik weet niet of het daarmee te maken heeft, maar deze avond werd hij ineens heel actief. Ik hoorde hem op de verdieping uren aan een stuk dozen verplaatsen! Nog meer boeken?

Nadat ik voor Jan Gerits nog enkele zaken had aangepast aan de volgende monografie van de KVLS heb ik (onder andere) verder gelezen. Ik kwam op een zeker ogenblik terecht op een aandoenlijk verhaal over abortus. Hier kunnen jullie het ook lezen. Ik heb al lang het gevoel dat de “banalisering” van abortus – en euthanasie – maakt dat mensen niet meer beseffen dat ze, door die “ingrepen” toe te laten, met “levens spelen”.

Ledige dag? Ik voel het niet zo aan. Ik kreeg tijd om me te bezinnen en voor mij mogen alle dagen zo zijn! Misschien ben ik dus klaar om op pensioen te gaan?  Glimlach

Natuurlijk zijn de takken in de “tuin” nog niet opgeruimd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten