zondag 2 oktober 2016

Schoonfamilie in Madrid

Enkele neefjes en nichtjes zijn deze ochtend vroeg al terug naar Vlaanderen vertrokken. De overige familieleden werden door Rogers zus en Spaanse schoonbroer (ouders van de pas gehuwde neef) uitgenodigd op een middagje Madrid.

Heel fijn en gezellig was dat: kuieren door de drukke straatjes, een rijke tapamaaltijd op een terras, nog wat wandelen en van schoonbroer de nodige uitleg krijgen over prachtige gebouwen en historische feiten.

Foto Roger

We namen afscheid rond 17 uur.

Zeger en wij kuierden verder (hoewel de mannen deze keer rekening hielden met mijn pijnlijke voet, was het toch nogal belastend).
We bezochten onder andere de overdekte markt San Miguel die Roger en ik niet kenden en dronken er een sherry: zoet voor Zeger, droog voor ons.

Foto Roger
Uiteraard dronken we nog iets op een terras (het weer blijft prachtig) en aten we daarna een kleinigheid om de dag af te sluiten.

Roger en ik namen de metro terug naar Leganès. Toen we er uitstapten, zei ik hem: 'Wat zal ik blij zijn als ik seffens mijn schoenen kan uitdoen'.
En dan... liepen we verstrooid onze straat voorbij waardoor we op onze stappen moesten terugkeren en zo nog eens 10 minuten verloren!:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten