zondag 13 mei 2018

Over ontspanning en sport

De voorbije week was voor mij eigenlijk veel te druk. Ik heb genoten van elke aparte afspraak maar voor mijn doen waren het er te veel op te korte tijd: ik heb echt geregeld nood aan alleen zijn.

Deze avond, na het vertrek van Hendrik, heb ik dus niet veel meer gezegd tegen Roger (gelukkig heeft hij op dat gebied dezelfde noden als ik). Ik heb nog even deze blog bijgewerkt, mijn dagboek (niet helemaal hetzelfde als deze blog!) aangevuld, een mail die ik moest beantwoorden beantwoord met "ik zal morgen schrijven", en nog één dag uit mijn vroegere dagboeken overgetypt.

Daarna zocht ik naar "ontspanning".  Een film zou te lang zijn geweest: morgen hebben we weer vrij vroeg een afspraak. Dus zocht ik op YouTube naar Franstalige televisie-uitzendingen... over ontspanning. En ik viel op dit dat ik nu aan het bekijken ben.  Mannen die overdreven belang hechten aan voetbal- en andere sportuitzendingen op televisie.  Hun vrouwen lijden daaronder en de mannen lijken dat niet te begrijpen. Ze vinden sport voor alles gaan, hoewel sommigen zelf helemaal niet sporten...

En... ik bedacht dat ik op dat gebied heel veel geluk heb gehad: nooit heeft een man sport laten voorgaan op mij. En mijn lieve Roger zeker niet 😙!
Terwijl veel van mijn vrouwelijke kennissen over hetzelfde gedrag van hun man klagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten