zondag 10 december 2023

Druk maar leuk "Sinterklaas"-weekend

Vandaag vierden we al onze verjaardagen.

Gisteren, iets over 19 uur kwamen Hendrik en Debby aan in het station van Sint-Truiden. We reden naar huis waar ik onze gevulde paprika's nog even in de oven schoof.

Na het eten, de afwas, het opruimen enzovoort volgde zoals gewoonlijk een lange praatavond.


Vandaag stond ik als eerste op (en belde ik naar Lily Beeckman die deze dag 91 jaar wordt) kort daarna gevolgd door Roger. Nadat ik wat had opgeruimd haalden we Zeger af aan het station van Sint-Truiden. Toen we terugkwamen, waren Hendrik en Debby ook op en was Sinterklaas langsgekomen. 😉



Niet lang daarna kwamen Elena, Matthias, Eva en hun ouders ook aan.



En dan aten we taart, werd er gespeeld en getekend, wisselden we nieuwtjes uit, haalde Zeger heel zijn modeltreinenverzameling naar beneden met het doel die aan Matthias te schenken, maar helaas hebben dochter en schoonzoon daar ook de plek niet voor.





Volgde nog een avondmaal dat Roger en Hendrik afhaalden bij "Welkom India" en daarna nog een kopje koffie of thee met de heerlijke speculaas en marsepein die Zeger had gemaakt.

Dochterlief, schoonzoon en de kindjes reden terug naar het Leuvense. Roger en ik brachten Zeger, Hendrik en Debby naar het station van Sint-Truiden.

Thuis heb ik snel afgewassen maar het eigenlijke opruimwerk is voor morgen: al mijn gewrichten deden weer pijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten