woensdag 13 december 2023

"De meesterdromer"

Ik ben vrij "zwijgzaam" de laatste dagen en dat komt omdat ik heel veel lees. Eergisteren stelde Roger me immers een van zijn "sciencefictionboeken" voor. Dat soort boeken heb ik nooit veel gelezen maar Roger dacht dat ik het goed zou vinden, vooral omdat het onder andere over "lucide dromen" en (in dit boek) hun "bijzondere uitwerking" gaat. 

Hij kreeg gelijk, want ik blijf lezen, vind de inhoud heel intrigerend, het verhaal spannend maar de stijl iets minder goed (ik vermoed echter dat ik ongeveer de enige ben die daar zo over denkt en dat ligt dan weer waarschijnlijk aan het feit dat ik niet zo vaak Engelstalige boeken lees).

Het gaat over dit boek. Zelf heb ik dat artikel op Wikipedia niet tot het einde gelezen, want ik vermoed, mezelf kennende, dat als ik daar lees hoe het verhaal afloopt, ik het boek, dat hier voor mij ligt, niet meer verder zal lezen. Het is immers fictie hé!😄

Terwijl ik dit schrijf, besef ik ineens dat ik nog steeds het decembernummer van "Oostland" niet ter nalezing toegestuurd kreeg! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten