woensdag 27 december 2023

Naar Paul en Liliane

Deze middag bezochten we onze vrienden Paul en Liliane. Na het bewonderen van de prachtige kerstversieringen, genoten we van een kopje koffie of thee. Ik slaagde erin aan het (heel lekkere volgens Roger) gebak te weerstaan en at enkel een blokje bittere chocolade. 

Ik had het met Liliane pas gehad over het afsluiten van die monografieënrekening toen ik op mijn gsm werd opgebeld door de bank! Zo snel had ik dat helemaal niet verwacht. Helaas, dat afsluiten moet gebeuren door het bestuur van de KVLS en dus mailde ik deze avond nog snel naar Edith Oeyen voor ik aan ons avondeten begon.

Nadat we nog een paar uurtjes nieuwtjes hadden uitgewisseld en gekeuveld (onder andere over gelezen boeken en zelfs over de dichter Paul Verlaine die Paul - net zoals ik - bijzonder leek te appreciëren), leende Liliane me een boek: Factcheck Neen van Erwin Annys.

Terug thuis heb ik meteen onze varkenswangetjes opgezet en ben ik dat boek beginnen te lezen. Heel interessant! (zo interessant zelfs dat ik na ons avondmaal bijna vergat af te ruimen en af te wassen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten