dinsdag 19 december 2023

Zeger verjaart vandaag

Zeger werd 42 jaar vandaag.

Wij reden deze middag nog eens naar het Leuvense om de kindjes op te vangen na school. Het was moeilijk rijden wegens uitzonderlijk druk op de weg en stortregens. We kwamen dus maar net op tijd aan om Elena op te pikken om samen Matthias en Eva aan school af te halen. Elena had immers thuis op ons zitten wachten, want ze had een dag vrij na het einde van haar examens.

Nadat Roger ons "thuis" had afgezet, reed hij verder naar zijn zus L. De kinderen aten fruit met een koekje en een drankje, waarna Matthias meteen aan zijn schoolwerk begon.



Elena en Eva hadden geen schoolwerk: dat werd dus spelen en vertellen over onder andere de examens, de vakantieplannen en de geschenken van Sinterklaas.

Roger kwam thuis (met onder andere het nieuws dat onze neef in Mexico een tweede dochtertje heeft sinds vannacht - vanuit haar rusthuiskamer en zonder internet lijkt schoonzus L. toch best op de hoogte te zijn van het wel en wee in de familie!), gevolgd door dochter en nog even later door schoonzoon en de jarige Zeger, alle drie op de fiets en dus druipnat. 

Ter gelegenheid van Zegers verjaardag haalden dochter en schoonzoon een fles Cava boven en aten we lekkere gevulde paprika's en courgettes. Na nog een gezellige avond reden Roger en ik terug naar Haspengouw... het regende nog steeds pijpenstelen en het was nog steeds uitzonderlijk druk op de weg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten