maandag 18 december 2023

Dom van mij!

Roger wilde deze middag nog een paar zaken kopen en iets regelen op de bank. Wat was het koud, vochtig en winderig weer! En wat doen al mijn gewrichten pijn de laatste dagen! Ik vond het vroeger eigenaardig als mensen met reuma (ook Guy Missotten zaliger) me vertelden dat ze liever naar warmere oorden vluchtten in de winter, nu echter zou ik dat ook liever doen!

Toen we terug thuis waren, begon ik het jongste nummer van Oostland, dat we deze ochtend in de brievenbus vonden, te lezen. Nog steeds vroeg ik me af waarom ik de drukproeven niet had gekregen maar tegelijkertijd dacht ik dat het geen ramp zou zijn. Ik weet immers dat de KVLS tegenwoordig een andere lector heeft die nog minder over fouten heen leest dan ik. Helaas, ik botste al bijna meteen op een paar flagrante fouten. Eigenaardig dat die zijn blijven staan!

Toen ik daar over sprak met Roger, vroeg hij plotseling of ik mijn vroeger e-mailadres - dat ik al jaren niet meer gebruik - had gecheckt. Daar had ik helemaal niet aan gedacht en dat was dom van mij... want daar vond ik een mail van begin november met als bijlage de na te lezen drukproeven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten