vrijdag 29 december 2023

Etentje bij Seany

Het was geleden van 2019 dat we nog eens samenkwamen bij Seany eind december, Karel, zijn zoon Tim (die even uit Frankrijk was gekomen), Marieke, wij (en toen nog Jan zaliger). Sorry, dat geldt voor ons, niet voor de anderen: in 2022 , toen Seany haar traditie na de covidcrisis hernam, was Roger immers ziek en konden wij er daarom niet bij zijn.

Het werd weer een heel gezellige... en nostalgische (vooral de afwezigheid van Jan was heel voelbaar) middag bij lekker eten en drank. Middag, ja, en niet meer avond: we zijn nu immers allemaal te oud om nog tot in de late uurtjes te vieren. Iets over 18 uur brachten we Karel en zijn zoon al terug naar huis en reden wij naar Haspengouw.

Omdat ik me niet meer in staat voel thuis mensen te ontvangen, stelde ik Seany voor ook af en toe in een restaurant in Leuven af te spreken (zoals we met Karel doen).  Misschien (!) vindt Karel het goed als we volgende keer gewoon Seany er bij vragen?  Of moet ik zorgen dat ze dan "toevallig" langs "De Brug" komt gefietst? 😀

Voor mijn ontstekingen viel het eten echt mee: ik heb me slechts laten verleiden door één chocoladekoekje bij de thee. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten