zondag 7 december 2014

Gezellige middag en avond bij Nany

We werden vandaag verwacht bij Nany om het kerstfeest te bespreken. Mijn zus Bie wachtte er al op ons, samen met haar zoon en zijn vriendin. Even later kwamen mijn broertje en zijn vrouw er ook nog bij. Het werd een gezellige middag (met een paar glaasjes wijn en kaas) en ik denk dat (vooral door mijn neef) voor heel lekkere hapjes zal gezorgd worden met kerst (het wordt een hapjesmaaltijd).

Uiteraard moest Bie mijn nieuwe hoed passen! Glimlach Hij staat haar goed!

PC071911 Bie met mijn hoed (Foto Roger)

‘s Avonds, nadat nog alleen Roger en ik overbleven, stelde Nany een etentje voor in een Chinees restaurant. Ik ben de naam ervan vergeten, anders zou ik wel wat reclame maken: het was heel lekker, heel gezellig, niet duur, de bediening was bijzonder vriendelijk en de huiswijn gewoon lekker (o ja, en we kregen een aperitief van het huis aangeboden)!

PC071725 Foto Roger

Toen Roger wilde betalen, bleek dat we op Nany haar kosten hadden gegeten: nog een cadeau voor mijn verjaardag! Bedankt, lieve mama!

Ik kreeg onder andere nog een aantal oude foto’s mee naar huis. Mijn Nononc had ze naar Nany gestuurd en wij hebben de opdracht ze te scannen zodat ieder van ons ze in zijn bezit kan krijgen. Ook had Nany een artikel gevonden over Extremadura en in het bijzonder over Cáceres en Monfragüe: mooie herinneringen die nu de vraag doen rijzen of we daar nog ooit zullen geraken!Bedroefde emoticon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten