zondag 3 juli 2016

Belastingaangifte uitgesteld

Donderdagavond zou ik zorgen voor de belastingaangifte online.
En toen kwam er een telefoontje van Hendrik: of hij mocht afkomen. Uiteraard. Ik verschoof dus met veel plezier in mijn Googleagenda "belastingaangifte" van donderdagavond naar vrijdagavond.

Hendrik kwam, we aten, ik liet een wasmachine draaien, we hingen samen de was te drogen, we luisterden naar muziek, we praatten tot heel laat. Vrijdag stonden we laat op, we ontbeten, we deden uitgebreide boodschappen, ik kookte, we aten, ik ruimde op, Roger vulde de vaatwasser, we begonnen aan een lange praatavond nadat ik "belastingaangifte" weer een dagje had opgeschoven in mijn agenda.

Zaterdag wandelden we na onze late brunch in Borgloon, ik kookte uitgebreid, we keken samen naar een film, en ik stelde de belastingaangifte weer eens uit. Eigenlijk was ik telkens heel blij dat ik een reden had om die vervelende karwei te ontlopen.
Vandaag wandelden we lang in Sint-Truiden en voor ik het avondeten begon te bereiden, besliste ik dat een slaafse arbeid zoals een belastingaangifte niet past op een zondag.

Het zal dus voor morgen zijn...

2 opmerkingen:

 1. Zo vervelend is die karwei toch niet, alles staat er al bijna op na enkele puntjes na en kan Roger je daar niet bij helpen....?
  Alleen moet je naar de juiste cijfers kijken.......!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van mijn vertaalwerk staat er niets op hé, buiten die net geen 50 euro natuurlijk! En Roger mij helpen? Hijzelf moet niets invullen en ik weet wel precies wat ik zelf moet invullen. Maar mijn grootste probleem is dat ik een hekel heb aan geldzaken... en aan die website.

   Verwijderen