donderdag 7 juli 2016

Schoonmaken

Elie denkt dat het feit dat ik sommige foto's niet zie in Word-documenten ligt aan bepaalde instellingen van mijn Word. Ik heb, met zijn uitleg via e-mail, gezocht hoe ik daar kan aan verhelpen maar informatica is niet echt mijn specialiteit: ik zal het aan een van de kinderen moeten vragen.
De eerste die we zullen zien, is onze dochter maar ik vrees dat die daar geen tijd zal voor hebben, zeker als ze ons nog moet helpen met de belastingaangifte. We wilden even zelf proberen met die token, maar toen bleek dat we daar onze paswoorden voor nodig hadden, en die heb ik niet teruggevonden tussen mijn spullen. Ik wilde dan even een nieuw paswoord aanvragen maar dat moest je dan weer met je identiteitskaart en je pincode. Precies wat telkens mislukte toen we via onze identiteitskaart op de website van de (r)overheid wilden geraken.

Buiten dat probeersel vandaag vooral schoongemaakt (meer dan een kamer, maar dan ook vrij oppervlakkig: voor het bezoek dat we dit weekend krijgen, is het vooral belangrijk dat de vloer een beetje schoon is). Omdat het mooie weer van vandaag volgens de voorspellingen het hele weekend zal aanhouden, heeft Roger ook eindelijk het gras afgereden zodat Elena en Matthias in de tuin kunnen spelen (het gras stond geweldig hoog maar ja, met de veelvuldige regens van de voorbije weken kon Roger daar niet vroeger aan beginnen). Een vrij arbeidsintensieve job: hoewel we geen wandeling maakten, heeft hij zeker voldoende beweging gekregen.


Eigen foto''s
Elie vond dat ik maar even moest wachten tot mijn probleem met Word is opgelost voor ik verder teksten nalees. Eerlijk gezegd, ik vraag me af waarom: ik hoef me toch alleen bezig te houden met de inhoud, niet met de opmaak? Nu, vandaag zou ik er toch geen tijd voor gehad hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten