donderdag 28 juli 2016

Een doodgewone dag

Nadat we samen het poortgebouw hadden onder handen genomen en ik had gebeld naar Nany die heel enthousiast deed over de vorige dagen, stelde Roger voor iets te gaan drinken op het terras van de "Kluizenaar". 'Waarom zou je dan niet een wandeling maken in de buurt terwijl ik op jou wacht met een boek?', stelde ik voor.

En zo geschiedde. Ik zat zo gespannen te lezen in "L'enfant méduse" van Sylvie Germain terwijl ik af en toe nipte van een Bink Blond, dat ik Roger niet had zien of horen terugkomen van zijn wandeling achter de kapel van Helshoven. Hij had een paar foto's gemaakt met zijn nieuwe telefoon. Goede kwaliteit maar persoonlijk vind ik de foto's gemaakt met zijn fototoestel toch veel beter.


Foto's Roger
Terwijl ik later voor ons avondmaal enkele restjes verwerkte, is Roger nog oogstappelen gaan plukken: de gemeente heeft langs onze straat appelbomen geplant en die lichtgroene appelen zijn nu rijp. Ze ruiken ontzettend fris maar zullen heel snel melig zijn, dat weten we. Misschien best morgen verwerken?

Na het eten, nog een telefoongesprek met Hendrik en nadat ik een uurtje had verder gelezen in "L'enfant méduse", nog een hele poos gewerkt voor het boek van werkgroep WOI, en één mail beantwoord. De andere mails beantwoord ik later, vrienden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten