woensdag 27 juli 2016

Vrij drukke dag

Ik liet me deze ochtend door Roger naar de redactievergadering van de werkgroep WOI brengen. In normale omstandigheden zou ik er graag een (voor mij heel vroege) ochtendwandeling van gemaakt hebben, maar ja, ik wil die voet van mij nog steeds een beetje ontzien (ik wist dat we daarna onze boodschappen zouden doen).

Het was een interessante vergadering in die zin dat ik van onder andere Georges en Mieke nieuwe lay-outtips heb geleerd maar na twee uur had ik weer het gevoel dat ik minder tijd zou verliezen als ik al aan "ons" boek zou beginnen werken.

Wat ik dan ook later deed, na onze boodschappen volgend op het schoonmaken van de badkamer en het te drogen hangen van was.

In oktober moeten we naar de bruiloft van een neef (zijn bruid heet Elena, lieve Elena van ons!:-). Dus wilde ik tijdens de boodschappen even gaan kijken naar de "solden". Helaas, ik heb zo'n hekel aan shoppen dat ik, nadat ik amper twee jurken had gepast - de ene, ondanks de kleine maat, veel te breed en de andere veel te kort voor een vrouw van bijna 67, het beu werd en tegen Roger zei dat ik tussen mijn oude kleren wel iets zou vinden voor die dag.

Terwijl Roger deze avond onze mosselen klaarmaakte, heb ik even gebeld met vriendin ML. Er is niets aan de hand: ze heeft het gewoon even druk als ik! :-)

De mosselen waren bijzonder lekker.
En deze avond heb ik eindelijk "Serena" uitgelezen. Ik vond het boek zo goed dat ik graag wil weten wat de film ervan gemaakt heeft.

Daarna een lange mail van Bernadette beantwoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten