maandag 30 januari 2017

Een verjaardagsfeestje, Nany op bezoek en zoveel meer

Te druk vind ik dat leven van ons weer tegenwoordig!

Gisteren een verjaardagsfeestje voor Elena, Matthias en Eva. Heel gezellig, met de hele familie (Nany en Hendrik die Roger en ik aan het station van Leuven afhaalden, Zeger, de ouders, zus, schoonbroer en neven van onze schoonzoon) en buurmeisje Anna, met leuke cadeautjes en heel lekker eten (en ik heb weer gezondigd, ik bedoel taart gegeten).
De kindjes - behalve Eva die het eerst wat te druk leek te vinden - hebben zichtbaar genoten. Enkele foto's:

Eva eet fruitpap maar laat voldoende plaats over voor taart


Hendrik dampt: oei, is dat niet ongezond? (foto's Roger)Zeger, Elena en Matthias "ravotten" (eigen foto's)

Foto Roger

's Avonds reed Nany mee naar hier. We hebben nog uren zitten babbelen (afijn, vooral Nany dan toch 😊) en idem vandaag tijdens en na het ontbijt en voor en tijdens het middagmaal.
Tussen die twee maaltijden bezochten we de tentoonstelling "Boter bij de vis" in Borgloon. Interessant.

Kort na het middagmaal reden we naar het Antwerpse. Op Nany haar appartement voerde Roger een paar werkjes uit, dronken we koffie en "praatten we" verder tot het tijd was voor ons om naar Hendrik te gaan (ongeveer een halfuur rijden).

Samen met Hendrik reden we dan weer naar de Ikea in Wilrijk waar hij enkele (belangrijke en niet gemakkelijk te vervoeren) spullen wilde kopen. We aten er ook snel een kom soep.

Op de flat van Hendrik verrichtte Roger ook een paar werkjes terwijl ik van een biertje genoot en tijdens de "werken" gezellig lag te lezen (en dus ook te "recupereren van het weekend") op de sofa.

Rond 22:15 uur reden we terug naar Limburg waar we rond middernacht aankwamen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten