woensdag 11 januari 2017

Kort

Heel kort zelfs, want ik heb nog werk.

Op het laatste moment besloot Roger deze middag Liliane en mij te vergezellen naar het klooster in Sint-Truiden. Waar we het uiteraard onder andere hadden over zuster Godwine zaliger bij (te veel) zoetigheden en koffie of thee. Ik denk dat Roger het plezierig vindt keuvelende vrouwen te observeren (en nonnen kennen daar ook veel van!).😉

Bij de post deze ochtend een aankondiging van zuster Godwines overlijden. Ze had dus waarschijnlijk lang geleden al ons adres doorgegeven aan de achternicht die haar uitvaart regelt: zo lief van zuster Godwine!

Deze avond Nany weer aan de lijn met nieuwtjes en gissingen. Ik heb haar al zo vaak gezegd dat ze best wacht tot ze uitsluitsel krijgt voor ze allerlei veronderstellingen maakt maar ze houdt toch zo van gissen! 😏

5 opmerkingen:

 1. Je mama, heeft hier tegenover Nononc ook vanalles aan het vertellen geweest. Maar ergens, vindt ik het ook wel raar, dat Lily zo geheimzinnig doet. Zou jij dat kunnen verdragen van je beste vrienden... ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor! In zulke omstandigheden heb je weinig zin om de wereld te vertellen over wat je voelt en denkt. En geef toe, mama is een (klein) beetje "de wereld", of niet?

   Verwijderen
  2. volledig mee eens, sommige mensen vinden het een opluchting als ze het vertellen, sommige hebben eerst zelf tijd nodig om het te verwerken. Iedereen is daar anders in.

   Verwijderen
  3. Inderdaad, anoniem, je mag er nooit van uitgaan dat andere mensen op dezelfde manier reageren als jij zelf! Iets wat veel mensen vergeten!

   Verwijderen
 2. BlueHost is definitely one of the best hosting company with plans for any hosting requirements.

  BeantwoordenVerwijderen