zondag 19 februari 2017

Gezellige zondag bij Maj en Charlie

Maj en Charlie hadden Bernadette, Juan en ons deze middag uitgenodigd op een etentje. Na een gezellig aperitief en een lekkere broccolisoep had Maj zalm met champignons en een heerlijke dille-roomsaus voorzien, met daarbij uitstekende wijn. Aan het ijsje achteraf heb ik niet weerstaan (zou trouwens onbeleefd zijn geweest, of niet?😊) ondanks mijn voornemen om nog zo weinig mogelijk suiker te eten.
Allemaal ontzettend lekker, evenals de koffie (thee voor mij) en rode wijn achteraf. De snoepjes bij de koffie heb ik niet aangeraakt: ik mocht binnenshuis "dampen" en dat was voor mij voldoende.

Juan had zijn gitaar bij en gaf ons een zeer gesmaakt privé optreden. Wat speelt en zingt die man toch mooi! Tussendoor las Maj enkele van haar gedichten voor (die ik had vertaald voor Bernadette) en zong ook Charlie een lied, zonder begeleiding maar ook bijzonder mooi.

Een heel fijne sfeer, aangename en vaak diepgaande gesprekken, soms ook over pijnlijke of emotionele onderwerpen, maar ook grappen en lachbuien: kortom, het werd een heel bijzondere zondagmiddag!

Jammer dat Roger geen foto's heeft gemaakt.

Bij het afscheid bleek Bernadette een fles wijn bij te hebben voor ons: om mij te bedanken voor de vertaling van die gedichten van Maj!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten