zondag 28 mei 2017

Homeopathie

Ik weet dat ik door deze post Hendrik zijn haren ten bergen ga doen rijzen en ik heb dus even geaarzeld (niet omdat ik het niet wil schrijven, wel omdat ik geen zin heb in eindeloze discussies omdat we allebei bij onze premisse blijven).

Toen ik deze ochtend gezond en opvallend fris ontwaakte, herinnerde ik me dat de enkele keren dat ik vroeger geholpen werd door een homeopathisch middeltje, ik vlak daarvoor ook enkele uren tot dagen (naargelang wat ik mankeerde) totaal van de kaart was.

Ik had daar niet aan gedacht toen ik de vorige dagen eigenlijk alleen zin had in slapen. Deze ochtend echter realiseerde ik me dat ik in feite hetzelfde had meegemaakt als al die vorige keren.

En nee hoor, ik heb geen "medicament" geslikt. Het middeltje blijft jaren werken, zolang je het zelf niet "antidoteert" - zoals dat genoemd wordt - door bijvoorbeeld koffie te drinken.

Ik stel wel vast dat ik genezen ben na 4 dagen terwijl Roger na het gemiddelde van 10 dagen voor een verkoudheidsvirus nog altijd hoest.
Ik stel alleen maar vast hé! 😏

Geen opmerkingen:

Een reactie posten