woensdag 10 mei 2017

Ondanks het mooie weer een luie dag

Afijn het is zoals je het beziet natuurlijk. Nadat ik was te drogen had gehangen (uiteraard had eerst de wasmachine haar werk gedaan) en wat opgeruimd, heb ik lang gebeld met Nany die vandaag 86 jaar wordt. Ze had voor één keer niets met vrienden op haar dagprogramma staan en dat vond ik jammer. Gelukkig vertelde ze me dat ze mijn zus Bie verwachtte.

Voor de rest eigenlijk niet veel gedaan buiten lezen in "Nooit geweten" en "Wat te doen als iemand sterft" uitgelezen. Roger heeft een deel van het gras afgereden en zich vooral zorgen gemaakt over ons schaap Boris.

Boris doet het niet goed de laatste tijd. We hebben onlangs de dierenarts laten komen die onder andere artrose diagnosticeerde en het schaap een ontstekingsremmer inspoot, die jammer genoeg niet veel leek te helpen. Boris heeft natuurlijk de leeftijd bereikt waarop de meesten van zijn soort vaarwel zeggen aan dit leven en we vrezen dus dat hij ons weldra zal verlaten.

2 opmerkingen:

  1. ai arme Boris! je moet er vooral opletten dat hij niet te veel pijn heeft, artrose kunnen ze toch niet genezen , maar pijnstillen kunnen ze toch wel. hou me maar op de hoogte.

    BeantwoordenVerwijderen