donderdag 4 mei 2017

Weer een drukke dag

Deze ochtend, vanaf veel te vroeg voor mijn doen, langer dan drie uur vergaderd met de werkgroep WO I. Zoals ik vermoedde moesten er nog vrij veel details besproken worden en kregen we nog vrij veel "huistaken" (waarmee Roger en ik pas bezig zijn geweest).
Daarna, na enkele huishoudtaken, bezochten we eindelijk nog eens Rogers nicht Jeannine die niet zo'n goed nieuws had over haar beide broers en van wie de oudste hond onlangs was overleden. En waar ik weer heb "gezondigd": ik heb een (heel klein) spietje van haar overheerlijke rijsttaart gegeten.

Thuis was het tijd om voor het avondeten te zorgen. Roger had mij vorig weekend gevraagd een Spaans gerecht met spinazie, kikkererwten, ui en look klaar te maken. Ik was van plan dat zondag te doen... tot ik besefte dat het buffetje dat ik in samenwerking met Françoise had bereid ruim voldoende zou zijn (en ik had gelijk: er bleef voldoende over voor Roger en mij maandag).

Vandaag kreeg Roger dan eindelijk zijn spinaziegerecht. Heel eenvoudig eigenlijk (en, vinden wij, heel lekker). Misschien wat vaker klaarmaken? Wij serveren het met een spiegelei maar Roger vroeg zich deze avond af of spekblokjes daar ook niet zouden bij passen. Waarschijnlijk, maar veel minder gezond, vrees ik! 😏

En ondertussen is Roger nog steeds bezig aan "ons" boek, en moet ik seffens nog even nalezen!

O ja, onze vriend Jan de fotograaf mailde mij en Françoise deze ochtend een heel oude foto van (tante) Françoise (die hij destijds ook heeft gekend in Leuven).

Morgen weer bezoek tot zondag!

1 opmerking:

  1. BlueHost is one of the best website hosting provider for any hosting plans you might require.

    BeantwoordenVerwijderen