donderdag 18 mei 2017

Ik was het vergeten...

... hoe belabberd je je kunt voelen ten gevolge van een banale verkoudheid. Vandaag werd ik eraan herinnerd door Roger die zich echt niet goed voelde. Geen wandeling dus na mijn bezoek aan de oogarts, tenzij ons stappen van de parkeerplaats aan de rand van de stad naar kapsalon Atlas in Sint-Truiden (waar Roger zijn haar liet knippen omdat onze dorpskapper geen tijd had wegens communiefeesten) en daarna ons rondlopen in Colruyt daarvoor kunnen doorgaan.

Voor de rest liet ik hem zoveel mogelijk rusten, heb ik zelfs zelf de stofzuiger gehanteerd op de verdieping (gewoonlijk is hij het die stofzuigt, wat hem trouwens sowieso ook beweging oplevert).

En ik heb dus ook niet aangedrongen op het gaan kopen van een nieuwe smartphone (dat was ook mijn antwoord op een van de vele vragen van Hendrik tijdens ons lang telefoongesprek deze avond na het eten). Dat doen we wel volgende week of zo: eerst Roger wat laten bekomen, want volgend weekend wordt weer vrij druk. Aangenaam druk normaal gezien (omdat we vrienden zullen terugzien) maar ik vroeg me even serieus af of ik onze afspraken niet moest afzeggen.  'Nee hoor,' zei Roger.

Voor de rest vandaag: enkele uren schoongemaakt, gebeld met Nany en enkele mails beantwoord. Nu ga ik eindelijk nog even lezen. Zeggen dat ik ooit dacht dat ik veel meer tijd voor mezelf zou hebben eens ik oud ben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten